Produkty pro nožem na steak (5)

Mccain - Prémiový Vegetariánský Steak

Mccain - Prémiový Vegetariánský Steak

MCCAIN - Prémiový Vegetariánský Steak balení 10 ks x 113g
HOVĚZÍ FILET - VELETRH MASA RUNGIS EURODIS

HOVĚZÍ FILET - VELETRH MASA RUNGIS EURODIS

EURODIS VIANDES je velkoobchodník s hovězím masem v Rungis.
Wagyu hovězí maso z Japonska - Wagyu hovězí maso pocházející z Japonska, v svalové a kusové formě

Wagyu hovězí maso z Japonska - Wagyu hovězí maso pocházející z Japonska, v svalové a kusové formě

Je to ztělesnění japonského umění života: maso s charakterem jemně rafinované. Zrozeno z dlouhé tradice chovu, maso Wagyu, doslovně "Japonské hovězí", je haute couture pokrm, který osvětlili ti největší šéfkuchaři na světě. Zvíře je chováno daleko od stresu, ve stínu stájí bez příček, kde je vzduch cirkulován tím nejharmoničtějším a nejhomogennějším způsobem. Hluk může být potlačen pomocí klidné a relaxační klasické hudby. Grand Caractère spolupracuje s japonskými farmáři, kteří ctí tradici chovu tohoto výjimečného hovězího. Doba tučnění může trvat až 900 dní v závislosti na farmách, aby se zajistilo maso s jemně ovocnou chutí a bezkonkurenční měkkostí.
Telecí žebra - Velkoobchodník s masem Rungis EURODIS MASO

Telecí žebra - Velkoobchodník s masem Rungis EURODIS MASO

EURODIS VIANDES je velkoobchodník s telecím masem v RUNGIS.
Iberské vepřové maso sval - Výjimečné iberské vepřové maso z Španělska ve svalech

Iberské vepřové maso sval - Výjimečné iberské vepřové maso z Španělska ve svalech

Grand Caractère vás přenáší do iberského teritoria a potvrzuje autenticitu tohoto autochtonního prasete z jižního Španělska. Chované v ekosystému dehesas, španělských pláních proložených duby, maso iberského prasete vyzařuje charakter, který je jak silný, tak jemný, s lahodnými grilovanými tóny divokých ořechů. Opravdový symbol poloostrova, iberské prase evokuje teplé letní večeře a přátelskou pohodu zimy ve Španělsku. Oko a zkušená ruka řezníků Grand Caractère umožňují potvrdit jemnost tohoto pozoruhodného masa. Jejich školení u španělských řezníků, aby pochopili jejich tradiční techniky, jim umožňuje s precizností zdokonalit práci chovatelů iberského prasete a odhalit všechny kvality tohoto legendárního masa.